EERSTKOMENDE FEESTJES

Wat zijn we niet? We zijn geen champagnebar, geen gewone bar met werkende meisjes, maar een swingersclub voor iedereen (koppels, heren en dames) die plezier hebben aan hun libertijnse leven.

De dames of koppels worden niet betaald voor diensten of dergelijke, maar zijn vrij in doen en laten.

Beleef een superfijne namiddag of avond in het gezelschap van hete dames die erop uit zijn om sex te hebben met leuke en aangename heren. Ze houden van pijpen zonder condoom, neuken steeds met condoom en bij sommige kan zelfs anaal, klaarkomen in de mond, enz.... Alles is voorzien: AIRCO, handdoeken, condooms, lockers, douches... Hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Je mag meerdere keren klaarkomen bij de verschillende dames. Extra koppels of dames komen ook regelmatig de sfeer opsnuiven en mee doen. Zeker in deze maanden zien we vele nieuwe gezichten. Sex is steeds gegarandeerd, mits je vooraf doucht in de club, jijzelf de intentie hebt om actief deel te nemen en respect toont tegenover de andere aanwezige personen. Niets moet, meer heel veel kan.

Mogen wij vriendelijk, doch met aandrang vragen uw GSM in uw locker te laten en niet te gebruiken in alle andere ruimtes. Zo garanderen wij iedereen dat in onze zaak uw privacy en volledige discretie wordt geboden. Dank u. 

In uw inkomprijs zijn max. 5 alcoholische dranken inbegrepen en dit om de goede sfeer tussen de klanten te bewaren. Alle andere dranken zijn à volonté te verkrijgen.